Hvordan behandle anti-age

Anti-age er ikke et veldig heldig ord, vi vil jo de fleste av oss, gjerne få bli eldre. Og det er også helt greit at vi ser eldre ut. Men at vi ser godt ut, friske og freshe, det er vi opptatt av. Av å se ut som vårt beste, ikke sant?
En frisk og sunn hud er jevn i hudtonen, har lite flekker og er myk. Den beveger seg, ser livlig ut og den har en glød og en friskhet i seg. En sunn og frisk hud viser en sunn og frisk kropp. Og det er jo gjerne det vi vil andre skal se.

I P12 har vi flere behandlinger som tar vare på huden og ditt friske utseende. Vi tar vare på kroppen vår fra innsiden ved et godt og rikt kosthold, vi tar vare på kroppen ved trening og bevegelse og gir kroppen sunn og frisk luft. Dette vil stråle ut i huden din!


Videre kan vi også ta vare på huden fra utsiden. Ved å peele huden får vi frem den friske og nye huden, vi får mindre flekker og ujevnheter og vi får en strammere hud. Vi tilbyr flere ulike peelinger hos oss og hjelper deg gjerne med å finne den beste for deg.


Siden kan vi stimulere huden vår ved å kontrollert bryte den ned for at den skal styrke og reparere seg selv. Her kommer vår medisinske Dermapen inn. Den holder huden stram og jevn, frisk og sterk.

Med alderen mister huden vår fuktighet og fylde, huden blir tynnere og alt vil bli tyngre og få et fall. Dette kan forebygges ved å gjenopprette volum og fylde der det er behov. Ofte ser vi det første rundt øynene, i tinningen, på kinnbena og rundt munnen. Vi får tyngre øyelokk og huden føles løsere. Her kan vi gå inn og bruke volumbyggende filler.


For linjer i panne og mellom øyenbryn kan vi bruke botox. Det er også et stoff som brukes mot tanngnissing, overdreven svette og migrene, for å nevne noe.
Under en konsultasjon vil du få anbefalt behandlinger som passer deg og dine behov, du får en gjennomgang av komplikasjoner og hva du må tenke på i etterkant av den aktuelle behandling.

Anti aging behandlinger

Før og etter

Vi er opptatt av å gi deg en unik kombinasjon av behandlinger som gir deg ønsket resultater, med fokus på helse og naturlig skjønnhet.

Gratis konsultasjon