Injeksjonsbehandlinger

Alle injeksjonsbehandlinger tilpasses hver enkelt for et mest mulig naturlig utseende. Du vil alltid  få en vurdering før behandling og en gjennomgang av alt du må ta hensyn til før og etter  behandling. 

P12:Sunekos Eyes

Prisvinnende injeksjonsbehandling, innovativ og unik. Vi kan endelig tilby en behandling som adresserer tynn og løs hud, volumtap og rynker rundt øynene! Behandlingen inkluderer en kombinasjon av u-krysslinket hyaluronsyre og aminosyrer som samlet gir en fantastisk oppstrammende og ut-glattende effekt.
Behandlingen skjer optimalt i 3 omganger med 2 ukers mellomrom. Små overfladiske injeksjoner settes i øvre og nedre øyelokk i relasjon til rynker, søkk og andre behov. Deretter plasseres noe av materialet med kanyle i de dypere vevslag under øyet.
De som ellers ikke er kandidater for en klassisk tåregropbehandling pga. poser, og eller vev-svinn, får allikevel flott effekt av denne. Mange med dype søkk kan fortsatt ha behov for en filler injeksjon, les: tåregrop, som vurderes på konsultasjon.
Anbefalt med 1 vedlikeholdsbehandling per 6mnd.

Pris

  • P12:Sunekos Eyes kr 2500 /kur på 3 kr 5500

Andre behandlinger