Om Skin Clinic Lillestøm

Skin Clinic Lillestøm er en medisinsk hudklinikk som holder til sentralt i Lillestrøm. Vi tilbyr ulike medisinske behandlinger for ansikt og kropp som rynkebehandlinger, ansiktsskulpturering, hudforbedring og hårreduksjon. 

Hos oss i Skin Clinic Lillestøm er vi opptatt av en tett og personlig oppfølging, behandlinger som er skreddersydd hver enkelt og at du som gir oss denne tilliten er i trygge hender. 

Velkommen til oss!

Nina E. Mølnvik

Daglig leder / Estetisk sykepleier

Estetisk sykepleier, Nina E. Mølnvik er daglig leder og partner i Skin Clinic Lillestøm. Hun er autorisert sykepleier fra 2012 og har siden den dagen jobbet med estetisk medisin.

Fra 2014 har hun utdanningen «kosmetisk dermatologisk sykepleier» fra Senzie Akademiet ved høyskolen i Drammen. Nina har spesialisert seg innen estetisk medisin, kurser seg jevnlig og er i fast utdanning hos Allergan som er verdens største produsent av fillere, som leverer Juvederm.

Nina er alltid opptatt av å beholde ansiktet ved å gå for naturlige resultater. Hun er også spesielt opptatt av huden og hvordan vedlikeholde den best mulig gjennom hele livet og alle dens faser.

Nina jobber også hos Merz Aesthetics og Belotero som KOL (Key Opinion Leader) og holder kurs for andre sykepleiere, leger og tannleger i fillerinjeksjoner. 
 

navn

Spesial lege

tekst