Hvordan behandle pigmentering

Hyperpigmentering er opphopning av pigmentceller i huden. Dette kan oppstå etter en traume i huden, som feks ved akne, soleksponering, hormonelle forandringer, prevensjonsmidler osv. Ikke all pigmentering er mulig å fjerne helt, men en klar reduksjon er i de aller fleste tilfeller fullt mulig.

Du vil alltid få anbefalt tilpasset produkter som du bruker hjemme morgen og kveld. Dette er viktig for å både redusere, men også for å forebygge pigmentering. Her jobber vi mye med Meline, en hudserie som er spesielt utviklet med fokus på pigmentering. Denne deles også opp i caucasian hud og etnisk hud, fordi det er forskjeller på hudtypene og hvordan de skal behandles. Vi bruker også produkter fra det norske hudpleiemerket Elixir med svært gode resultat.


Videre anbefales det behandlinger som adresserer hyperpigmenteringen på ulike måter. Behandlingene varierer i styrke og det blir gjort en konsultasjon før behandling for å finne riktig behandling for deg. De behandlingene vi anbefaler er peelinger og mesoterapi fra nevnte serier Meline og Elixir. Disse kan gjøres alene eller i kombinasjon med både hverandre og Dermapen.

Pigmentering behandlinger

Før og etter

Vi er opptatt av å gi deg en unik kombinasjon av behandlinger som gir deg ønsket resultater, med fokus på helse og naturlig skjønnhet.

Gratis konsultasjon