SkinPen

Hva er SkinPen?

SkinPen® er den første mikroneedling-pen i verden som er godkjent av
de amerikanske legemiddelmyndighetene (FDA), og som det er klinisk
dokumentert at behandler arr i ansiktet etter akne, både sikkert og effektivt.
Enheten kan brukes på personer fra 22 år og oppover.1

Kort nedetid

Mange pasienter kan gå på jobb allerede dagen etter.

Sikker behandling

Første FDA-godkjente microneedling-pen.1

En naturlig løsning

SkinPens mekaniske prosess er allsidig: Kan brukes hele året og på alle hudtyper.

Tilfredse pasienter

90 % av personene fra det kliniske studie vil anbefale behandlingen til venner og familie.2

Lav risiko

Ingen uønskede bivirkninger blev rapporteret hos personerne fra det kliniske studie, der er blitt behandlet med SkinPen.

Ikke noe ubehag

Det kan brukes bedøvelseskrem for å redusere eventuelt ubehag.

Slik fungerer microneedling-teknologien

SkinPen skaper kontrollerte mikroskader i huden for på denne måten å stimulere kroppens naturlige sårhelingsprosess, mens den minimerer celleskadene. Resultatet er en effektiv gjenoppbygging av arrvevet, mens den overordnede hudstrukturen forblir intakt.

“Jeg ble helt målløs av resultatet jeg fikk med SkinPen. Jeg synes at virkningen er like bra som behandlingene man får med laser – bare uten “nedetid”. Jeg elsker SkinPen!”

–  SkinPen-pasient

Hvorfor SkinPen?

  • SkinPen er den første mikroneedling-pen som er
    godkjent av FDA.1 med CE-merke og ISO-sertifisering.2
  • Velegnet til alle hudtyper – både mørk og lys hud
  • De fleste behandlingene tar ca. 30 minutter, og resultatet er synlig allerede etter bare tre behandlinger.
 
Hvorfor bruke SkinPen?
SkinPen bruker “kollagen-induksjonsterapi” til behandling av melasma – også kjent som misfarginger i huden – samt arr etter akne og operasjoner. Du kan trygt stole på at behandlingen er sikker, for den er den første godkjente mikroneedling-pen i verden som har fått CE-merke og ISO-sertifisering.2
Vil det fungere for meg?

I motsetning til andre alternativer er det klinisk dokumentert at SkinPen virker for både menn og kvinner – uansett om de har lys eller svært mørk hud.2 Dessuten har SkinPens mekaniske prosess en mindre peelende effekt på huden enn harde kjemiske peelinger. Hvis du får behandlingene med et passende intervall kan behandlingene foretas hele året.

Er behandlingen sikker?

Ja, det er den. SkinPens patentanmeldte sterile engangsnåler er utviklet med sikkerheten i fokus. SkinPen er dessuten utstyrt med det særlige BioSheath, som fungerer som en barriere som hindrer krysskontaminering mellom behandlingene.2 Disse sikkerhetsforanstaltningene er en av grunnene til at SkinPen er den første mikroneedling-pen som er godkjent av FDA.

Hva kan jeg forvente efter behandlingen?

Umiddelbart etter behandlingen kan huden være lett rosa til rød og kan virke lett til moderat solbrent. Dessuten kan man typisk oppleve følgende reaksjoner etter behandlingen: Tørrhet, ru hud, stramming i huden, rødme, kløe, avskalling, ubehag, ømhet og en brennende følelse. Disse symptomene går imidlertid over med tiden uten ytterligere komplikasjoner.

Relaterte behandlinger:

Aquagold

I AquaGold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer,

les om behandlingen »