Hvordan behandle acne

Akne er et sammensatt bilde. Ofte kommer kviser og fetere hud med hormonell forandring i tenårene og hos mange gir det ikke helt slipp før i godt voksen alder. Andre kan være helt fri for kviser i tenårene, men opplever i voksen alder at kvisene kommer.

 Dette er to ulike tilstander og skal gjerne behandles forskjellig.
Hos gutter og jenter i tenårene er det også mangel på ulike vitaminer som spiller inn, dette kan være jod, sink, omega og d-vitamin for å nevne noen. Noen har sensitiv mage og reagerer på hvetemel, sukker og melkeprodukter, og alle nevnte er med på å gi en fetere hud. Sammen med hormonelle forandringer er det mange faktorer som spiller inn på hvordan huden oppfører seg. Mange plages også med smerter i ledd, dårlig søvn, stress og ujevnt blodsukker i form av for lite og for dårlig mat i løpet av dagen. Alle disse er faktorer som gir en ustabil kropp og hud.

Ikke alt er like lett å gjøre noe med, men å få en forklaring på det hele og et overblikk på hva man faktisk kan gjøre er for mange en lettelse.
Vi har også et tett samarbeid med akupunktører i klinikken som sitter på inngående kunnskap på mage/tarm, allergier, hormonelle utfordringer, stressmestring og også traumebehandlinger, for å nevne noe.

Mange som kommer til oss for hudproblemer viser seg å også ha trøblete mage, tøffe perioder med lite søvn og dårlig kosthold, stress og annet. Det er da veldig heldig at vi sammen kan finne riktig hjelp for deg, sammen med riktig hudpleie og behandling.
Hos oss tenker vi helhetlig, vi ser hele mennesket og vi ser at alt henger sammen.

Før og etter

Vi er opptatt av å gi deg en unik kombinasjon av behandlinger som gir deg ønsket resultater, med fokus på helse og naturlig skjønnhet.

Gratis konsultasjon